KOI VIJVERAANLEG

Keramische tuintegels zijn sterke en mooie tegels die in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Onder andere in de bekende natuursteen-look. Deze prachtige tegels komen goed tot hun recht in moderne en authentieke tuinen en hebben een aantal belangrijke voordelen.

  • Vorstbestendig
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Duurzaam
  • Kleurvast
  • Krasbestendig
  • Minder gevoelig voor aanslag van mos, alg en zout etc.
  • Antislip
  • Uitstekend geschikt voor de inrichting of renovatie van dak- terrassen en balkon vanwege het geringe gewicht

Het resultaat
Het eindresultaat zal altijd naar uw wens zijn. Bij onze werkzaamhenden maken wij alleen gebruik van duurzame materialen en zorgen wij voor een professionele aanleg waar u lang plezier van heeft. De aanlegperiode van de tuin kan u tegemoed zien als een stressloze en pleziere periode waarin wij uw tuin naar uw wensen aanpassen en deze gereedmaken tot een plek waar optimaal gebruik gemaakt van kan worden. 

Garantie op verzakkingen
Top Hoveniers geeft op bestratingen die door ons uitgevoerd worden altijd 3 jaar garantie op verzakkingen. Dit betekend dat bij eventuele verzakkingen die ontstaan in overleg met u de huidige zandlaag en straatwerk kostenloos gecorrigeerd wordt om de verzakking te verhelpen.

Ervaren en betrouwbaar
Met ruim 40 jaar ervaring is Top Hoveniers een professionele en betrouwbare partner als het gaat om het aanleggen of renoveren van tuinen. Met al deze kennis weten wij als geen ander welke materialen kwalitatief goed en minder goed zijn. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij het juiste voor u selecteren en aan u adviseren. Dit geldt uiteraard ook voor deze opdracht. 

beoordeling

"Top. Een prachtige tuin afgeleverd goed mee gedacht en met suggesties gekomen. Prachtige schuur van douglas gebouwd samen met zijn contacten. Mogelijke problemen opgelost en bereid om wat extra te doen zonder discussie. Prettig om mee samen te werken dus"

 Dhr. van den Noort, Utrecht

Hoveniersbedrijf Dauvillier
Amerikalaan 35 3404WK
IJsselstein

06 51 04 34 46
info@tuin-aanleg.com
www.tuin-aanleg.com